Lilla napoli festival Logo
Vinfestival

FALKENBERGS VINFESTIVAL

1 - 2  Juli 2022

Då kommer fantastiska POMPETTE VINHANDEL ta över baren och serverar sina viner för en spottstyver medans POSTGATAN serverar sina signaturrätter för 50kr/st. Hela fredagen och hela Lördagen

Vårt enda motkrav mot att Pompette skall komma hit är att de har extremt låga marginaler på vinerna de säljer. Varför? Jo för billigt smakar extra gött!!

Pompettes vinlista hittar du om du klickar på länken här 

Postgatan är en av de krogar i Småland med högst renommé och man är sedan länga vänner med gossarna från Pompette. Allihopa är från Småland. Så det blir en Småländsk korvfest i dubbel bemärkelse när det nu visar sig att Postgatans favoritgren är just korv.

För dig som bokat pizza
Det bästa upplägget för de som bokar sig en pizza är att se upplägget som en trerättersmeny som nedan. Man bör alltså helst komma en bra stund innan man skall äta pizza så man kan ha det lite gött mellan mat och mat.  En annan ide är att boka pizzan sent och se den som nattamat helt enkelt. Det är kanske ännu bättre.

För dig som inte bokat pizza
Man kan komma obokad under alla vinfestivaldagar. Man betalar 100kr i entréavgift och då får man en dryckeskupong värd 100kr. Den kan man använda i baren eller för att köpa annan dryck. Pizza kommer du inte få äta men du kan beställa Postgatans mat genom att gå fram till dem direkt och beställa. Alla deras rätter kostar 50kr/st och äter du 3-4 rätter lär du bli kanonmätt.

 
850x1300-Vinfestival-Pompette-Postgatan
Logos-pompette-postgatan
Vinfestival-postgatan
Vinfestival-Pompette